vrijdag, januari 15, 2021

Medewerkers Handhaving houden verdachte aan na korte achtervolging Rozensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Een man is zaterdagavond aangehouden na een korte achtervolging. De man ging er bij het zien van een Handhaver van de gemeente Capelle aan den IJssel vandoor en reed op een fiets vanaf de Bermweg richting metro Schenkel. De handhaver was hem echter te snel af want deze trapte een flink tandje bij.

De verdachte reed vanaf de Bermweg via de Ericastraat de Rozensingel op alwaar hij kon worden aangehouden. Al snel waren er collega’s en politie ter plaatse om de verdachte te arresteren. Deze was inmiddels al geboeid door de handhavers. Wat hij op zijn kerfstok heeft is niet bekend. Ze zouden in ieder geval een bekende veelpleger hebben gepakt. De jongen vluchtte nadat ze hem vermoedelijk met alcohol hadden gezien. Zijn maat die ook de vlucht sloeg werd niet meer aangetroffen. Wel is zijn telefoon teruggevonden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_8644kl FMS_8647kl FMS_8649kl

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg