Medewerkers Handhaving houden verdachte aan na korte achtervolging Rozensingel Capelle aan den IJssel

zondag 14 juni 2015 19:50

Capelle aan den IJssel – Een man is zaterdagavond aangehouden na een korte achtervolging. De man ging er bij het zien van een Handhaver van de gemeente Capelle aan den IJssel vandoor en reed op een fiets vanaf de Bermweg richting metro Schenkel. De handhaver was hem echter te snel af want deze trapte een flink tandje bij.

De verdachte reed vanaf de Bermweg via de Ericastraat de Rozensingel op alwaar hij kon worden aangehouden. Al snel waren er collega’s en politie ter plaatse om de verdachte te arresteren. Deze was inmiddels al geboeid door de handhavers. Wat hij op zijn kerfstok heeft is niet bekend. Ze zouden in ieder geval een bekende veelpleger hebben gepakt. De jongen vluchtte nadat ze hem vermoedelijk met alcohol hadden gezien. Zijn maat die ook de vlucht sloeg werd niet meer aangetroffen. Wel is zijn telefoon teruggevonden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_8644kl FMS_8647kl FMS_8649kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Medewerkers Handhaving houden verdachte aan na korte achtervolging Rozensingel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een man is zaterdagavond aangehouden na een korte achtervolging. De man ging er bij het zien van een Handhaver van de gemeente Capelle aan den IJssel vandoor en reed op een fiets vanaf de Bermweg richting metro Schenkel. De handhaver was hem echter te snel af want deze trapte een flink tandje bij.

De verdachte reed vanaf de Bermweg via de Ericastraat de Rozensingel op alwaar hij kon worden aangehouden. Al snel waren er collega’s en politie ter plaatse om de verdachte te arresteren. Deze was inmiddels al geboeid door de handhavers. Wat hij op zijn kerfstok heeft is niet bekend. Ze zouden in ieder geval een bekende veelpleger hebben gepakt. De jongen vluchtte nadat ze hem vermoedelijk met alcohol hadden gezien. Zijn maat die ook de vlucht sloeg werd niet meer aangetroffen. Wel is zijn telefoon teruggevonden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_8644kl FMS_8647kl FMS_8649kl

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!