maandag, januari 18, 2021

Vechtpartij in café ontaard in steekpartij met gewonde Nieuwe Binnenweg Rotterdam [VIDEO]

Rotterdam – Bij een ruzie tussen twee mannen heeft één van de twee het moeten bekopen met een zware steekverwonding. De twee mannen kregen ruzie in de nacht van zaterdag op zondag mogelijk in cafe Fantastique aan de Nieuwe Binnenweg. De twee vechtersbazen gingen naar buiten waarna de gemoederen zo hoog opliepen dat één van hen werd neergestoken. Hij raakte zwaar gewond en moest door anbulance personeel snel naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het slachtoffer was wel aanspreekbaar en omstanders hebben samen met de politie eerste hulp geboden. De verdachte was gevlucht maar werd even verderop in een woning door agenten aangehouden. De politie heeft het café laten ontruimen waarna de medewerker van Forensische Opsporing zijn werk heeft gedaan. Een aantal uur laten kon het plaats delict worden opgeheven. De oorzaak van de steekpartij is onbekend.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

FMS_8650kl FMS_8652kl FMS_8656kl FMS_8662kl FMS_8669kl FMS_8672kl FMS_8673kl FMS_8676kl

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg