Automobilist rijdt tegen gevel na onwelwording Springersdiep Capelle a/d IJssel

maandag 15 juni 2015 20:58

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is maandagmiddag met zijn auto tegen een muur aan het Springersdiep gereden nadat deze onwel werd. Hulpverleners kwamen ter plaatse om het slachtoffer te behandelen, zijn toestand is vooralsnog onbekend.

Door het eenzijdige ongeval liep het voertuig en de gevel veel schade op, medewerkers van Bouw-Woningtoezicht zijn ter plaatse gekomen om de situatie te beoordelen. De afzettingen konden worden opgeheven nadat de situatie ‘veilig’ werd verklaard, de muur zal zo spoedig mogelijk worden gerepareerd, een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen.

Foto’s : Handhaving Capelle aan den IJssel

CHi8jX_UcAArDaF CHjD2YtWUAAgCMY CHjD3OtWwAAizIl CHjSj8hWUAAehWT CHjSjinXAAACu7C CHjSkWKXAAAbnoV CHjSlDdWcAANR6u

 

0 reacties

Automobilist rijdt tegen gevel na onwelwording Springersdiep Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is maandagmiddag met zijn auto tegen een muur aan het Springersdiep gereden nadat deze onwel werd. Hulpverleners kwamen ter plaatse om het slachtoffer te behandelen, zijn toestand is vooralsnog onbekend.

Door het eenzijdige ongeval liep het voertuig en de gevel veel schade op, medewerkers van Bouw-Woningtoezicht zijn ter plaatse gekomen om de situatie te beoordelen. De afzettingen konden worden opgeheven nadat de situatie ‘veilig’ werd verklaard, de muur zal zo spoedig mogelijk worden gerepareerd, een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen.

Foto’s : Handhaving Capelle aan den IJssel

CHi8jX_UcAArDaF CHjD2YtWUAAgCMY CHjD3OtWwAAizIl CHjSj8hWUAAehWT CHjSjinXAAACu7C CHjSkWKXAAAbnoV CHjSlDdWcAANR6u

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!