Automobilist raakt van de weg na slippartij Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel

maandag 22 juni 2015 21:01

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is maandag aan het begin van de avond van de weg geraakt. De bestuurder was in de berm van de Burgemeester van Beresteijnlaan terecht gekomen en raakte in een slip. De auto kwam vervolgens in berm achterstevoren tot stilstand.

Op wat schrik na raakte de inzittende niet gewond. Wel was de auto beschadigd door het incident. Medewerkers van Handhaving waren snel ter plaatse en hebben het voertuig naar een pechhaven gedirigeerd. Een berger zal het voertuig verder vervoeren.

Foto’s : Handhaving Capelle

CIIEcDNW8AAuPJH CIIEbJIWEAEzaJ8

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist raakt van de weg na slippartij Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is maandag aan het begin van de avond van de weg geraakt. De bestuurder was in de berm van de Burgemeester van Beresteijnlaan terecht gekomen en raakte in een slip. De auto kwam vervolgens in berm achterstevoren tot stilstand.

Op wat schrik na raakte de inzittende niet gewond. Wel was de auto beschadigd door het incident. Medewerkers van Handhaving waren snel ter plaatse en hebben het voertuig naar een pechhaven gedirigeerd. Een berger zal het voertuig verder vervoeren.

Foto’s : Handhaving Capelle

CIIEcDNW8AAuPJH CIIEbJIWEAEzaJ8

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!