Voetganger gewond na aanrijding met auto Groeninx van Zoelenlaan Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een voetganger is maandagmiddag gewond geraakt door een aanrijding met een auto op de Groeninx van Zoelenlaan in IJsselmonde. De voetganger wilde oversteken maar werd geschept door een automobilist.

Omdat men dacht dat verwondingen ernstig zouden zijn, werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Nadat de eerste ambulance medewerkers ter plaatse kwamen bleek het nog enigzins mee te vallen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het sporenonderzoek is de weg een geruime tijd afgesloten geweest. De weg is een belangrijke verkeersader tussen Rotterdam en Ridderkerk. De auto raakte door het ongeval flink beschadigd.

Foto : IJsselmondenieuws.nl

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd