Gewonde na schietpartij Sibajakstraat Rotterdam
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in de Sibajakstraat een slachtoffer aangetroffen waarvan gedacht wordt dat hij mogelijk is neergeschoten. Het slachtoffer werd op straat door agenten aangetroffen en was gewond. Een ambulance kwam ter plaatse om hem te behandelen.

Wat er precies is gebeurd en hoe ernstig het slachtoffer eraan toe is, is nog onbekend. De straat is voor een gedeelte afgezet en medewerkers van Forensische Opsporing doen onderzoek naar de toedracht van het incident. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden voor het incident.

 

Gewonde na schietpartij Sibajakstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in de Sibajakstraat een slachtoffer aangetroffen waarvan gedacht wordt dat hij mogelijk is neergeschoten. Het slachtoffer werd op straat door agenten aangetroffen en was gewond. Een ambulance kwam ter plaatse om hem te behandelen.

Wat er precies is gebeurd en hoe ernstig het slachtoffer eraan toe is, is nog onbekend. De straat is voor een gedeelte afgezet en medewerkers van Forensische Opsporing doen onderzoek naar de toedracht van het incident. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden voor het incident.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...