Ramkraak op filiaal ABN Amro WC Prinsenland Maria van IJperenplein Rotterdam

woensdag 24 juni 2015 04:19

ROTTERDAM – Woensdagmorgen 24 juni heeft een nog onbekend aantal verdachten een ramkraak gepleegd op een filiaal van de ABN Amro aan het Maria van IJperenplein. Hoe het precies is gebeurd wordt nog onderzocht.

De brandweer kwam ter plaatse om te meten op gifitige stoffen in het pand. Er zijn nog geen spullen aangetroffen die duiden op een plofkraak. Wel is de automaat uit de muur gekomen en ligt de zijdeur van het filiaal er volledig uit. De deur is er vermoedelijk uitgereden met een auto. Binnen zijn sporen van een mogelijk explosief waargenomen. De deur van de kluis is mogelijk beschadigd geraakt.

Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben inmiddels een onderzoek gestart. Het is nog niet bekend hoeveel daders er bij de plofkraak zijn geweest.

FMS_8806kl FMS_8818kl FMS_8821kl FMS_8825kl FMS_8827kl FMS_8833kl FMS_8837kl FMS_8842kl FMS_8845kl FMS_8849kl FMS_8850kl FMS_8852kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ramkraak op filiaal ABN Amro WC Prinsenland Maria van IJperenplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Woensdagmorgen 24 juni heeft een nog onbekend aantal verdachten een ramkraak gepleegd op een filiaal van de ABN Amro aan het Maria van IJperenplein. Hoe het precies is gebeurd wordt nog onderzocht.

De brandweer kwam ter plaatse om te meten op gifitige stoffen in het pand. Er zijn nog geen spullen aangetroffen die duiden op een plofkraak. Wel is de automaat uit de muur gekomen en ligt de zijdeur van het filiaal er volledig uit. De deur is er vermoedelijk uitgereden met een auto. Binnen zijn sporen van een mogelijk explosief waargenomen. De deur van de kluis is mogelijk beschadigd geraakt.

Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben inmiddels een onderzoek gestart. Het is nog niet bekend hoeveel daders er bij de plofkraak zijn geweest.

FMS_8806kl FMS_8818kl FMS_8821kl FMS_8825kl FMS_8827kl FMS_8833kl FMS_8837kl FMS_8842kl FMS_8845kl FMS_8849kl FMS_8850kl FMS_8852kl

 

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!