maandag, januari 25, 2021

Trein ramt tractor tijdens werkzaamheden spoorwegovergang Moordrecht

Moordrecht – Op de Vijfde Tochtweg heeft vandaag een ongeval plaatsgevonden tussen een passagierstrein en een trekker. Op de zijweg van de Provincialeweg N456 vinden werkzaamheden plaats. Trekkers reden af en aan om en grond te vervoeren. Dit deden zij zowel vooruit als achteruit omdat de weg te smal is om te keren.

In de middag maakte een 16-jarige bestuurder een inschattingsfout en reed de spoorweg op. Toen kwam er een trein aan waarop een aanrijding niet meer was te voorkomen. De jongen kon nog net op tijd zijn trekker verlaten. Zowel de trein als de trekker liepen flinke schade op.

De passagiers zijn na anderhalf uur overgestapt in en andere trein die door het incident ook vast stond. Toen Pro-rail één spoor had vrijgegeven kon de trein vertrekken. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het incident.

Foto’s: Darinca Gerritsen

image_00007 image_00001 image_00003 image_00004 image_00005

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg