dinsdag, januari 19, 2021

Fietster komt onder auto terecht tijdens aanrijding Lijtweg Oegstgeest

Vanmiddag zijn omstreeks 08:30 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Lijtweg in Oegstgeest. Ter plaatse waren een personenauto en een fietsster met elkaar in botsing gekomen waarbij de fietser gedeeltelijk onder de auto terecht is gekomen. Hierbij is de fietser lichtgewond geraakt.

Omdat er sprake zou zijn van een beknelling is ook de brandweer opgeroepen voor dit incident. Deze konden echter al snel retour aangezien diverse omstanders de auto een gedeelte hebben omhoog getild waarna zij de fietsster onder de auto vandaan hebben getrokken. De fietsster is ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden. Ze kwam slechts met de schrik vrij.

Aan de fiets te zien, en het anticiperen van de vrouw is heel veel erger voorkomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Mogelijk fietste de fietsster in een een dode hoek wat de bestuurder van her voertuig niet heeft gezien. De politie heeft ter plaatse getuigenverklaringen opgenomen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_1982

IMG_1983

IMG_1984

IMG_1985

IMG_1986

IMG_1987

IMG_1988

IMG_1992

IMG_1994

Related Articles

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg