Man komt om het leven na ongeluk tussen auto en brommer Vijf Eikenweg Oosterhout

vrijdag 26 juni 2015 08:47

Oosterhout – Een brommerrijder is donderdagavond om het leven gekomen na een ernstig ongeluk op de Vijf Eikenweg. De brommerrijder werd vol geraakt door een automobilist toen hij de weg overstak. Een flinke klap was het gevolg en de opzittende kwam verderop op het wegdek terecht.

Diverse hulpverleners hebben het slachtoffer een geruime tijd geprobeerd te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer was door de klap al overleden. De inzittende van de auto is opgevangen door de politie. Het is niet bekend hoe deze eraan toe is. De vijf Eikenweg was voor een geruime tijd afgesloten om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man komt om het leven na ongeluk tussen auto en brommer Vijf Eikenweg Oosterhout
Schrijver:

 

 

Oosterhout – Een brommerrijder is donderdagavond om het leven gekomen na een ernstig ongeluk op de Vijf Eikenweg. De brommerrijder werd vol geraakt door een automobilist toen hij de weg overstak. Een flinke klap was het gevolg en de opzittende kwam verderop op het wegdek terecht.

Diverse hulpverleners hebben het slachtoffer een geruime tijd geprobeerd te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer was door de klap al overleden. De inzittende van de auto is opgevangen door de politie. Het is niet bekend hoe deze eraan toe is. De vijf Eikenweg was voor een geruime tijd afgesloten om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!