Man met schotwond meldt zich in ziekenhuis na fataal schietincident Essenburgstraat Rotterdam

0
Foto : Jeffrey Jacobs

Rotterdam – Bij het schietincident waarbij een 27-jarige Rotterdammer om het leven kwam in de Essenburgstraat in Rotterdam-West is nog iemand gewond geraakt. Een 41-jarige man stapte na de schietpartij die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats vond een ziekenhuis binnen met een schotwond.

De 41-jarige man is behandeld in het ziekenhuis, hij is samen met de persoon die hem bracht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident, de politie verhoort hun nog.  Het schietincident vond rond 00:50 plaats, meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse na meerdere meldingen uit de omgeving dat er schoten werden gelost, hulpverleners konden niets meer betekenen voor de aangetroffen man.

Tijdens het onderzoek werd er bij de omgekomen Rotterdammer ook een vuurwapen aangetroffen, vermoedelijk is hier de 41-jarige man mee beschoten. De politie is vooralsnog op zoek naar getuigen, heeft u informatie die van belang kan zijn in het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

ZIE OOK : Man overleden na schietpartij Essenburgstraat Rotterdam (video)

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek
Foto : Joëy Heijstek