Papegaai door brandweer uit boom gehaald na ontsnapping Indrapoerastraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De brandweer heeft zaterdagavond geholpen om een papegaai uit een boom aan de Indrapoerastraat te halen. Het beestje was in de middag omstreeks 12 uur geschrokken en ontsnapt uit de woning. De bewoonster was al vanaf de middag bezig om hem weer te vangen.

Toen dat in de avond nog steeds niet lukte werd de brandweer ingeschakeld. Zij gingen met een hoogwerker richting papegaai in de hoop deze te vangen. Door de komst van het bakje schrok de papegaai en vloog naar een andere boom. Bij een tweede poging vloog hij richting de straat en kon daar door de eigenaren worden gevangen. De eigenaresse bedankte de brandweer voor hun hulp

FMS_8950kl FMS_8941kl FMS_8940kl FMS_8939kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd