Bewoners Spijkenisse, Hellevoetsluis en Oostvoorne ontvangen “drugs-envelop”

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar enveloppen gevuld met drugs die bij verschillende adressen zijn afgeleverd zonder medeweten van de bewoners. De Telegraaf meld dat er enveloppen in Spijkenisse, Hellevoetsluis en vier in Oostvoorne zijn afgeleverd. In de enveloppen zit onder andere XTC en Cocaïne.

Mogelijk moesten de enveloppen naar het buitenland worden gestuurd. De afzender heeft vermoedelijk een paar willekeurige retour adressen op de enveloppen gezet. Hoe deze vervolgens bij de bewoners zijn aangekomen is niet bekend. De politie roept op om eventuele enveloppen naar de politie te brengen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd