dinsdag, januari 26, 2021

Gewonde na schietpartij Carnissesingel Rotterdam

Rotterdam – Bij een schietpartij op de Carnissesingel is woensdagavond een 65-jarige man gewond geraakt aan zijn been. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een ruzie tussen een aantal mannen die aan het barbequen waren nabij het Hertekamp. Een van de mannen verliet de groep en kwam daarna terug met een vuurwapen.

De man schoot het slachtoffer vervolgens in zijn been. Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen en over te brengen naar het ziekenhuis. De politie heeft nog gezocht naar de verdachten maar heeft tot zover bekend niemand aangetroffen. Een gedeelte werd afgezet en politiemedewerkers hebben onderzoek verricht. Daarnaast werd met meerdere getuigen gesproken. Dit alles leidde nog niet tot een aanhouding. De politie zet het onderzoek voort. Mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

Related Articles

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Brand in telefoonmusem Vlaggemanstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In het pand van het telefoonmuseum aan de Vlaggemanstraat in Rotterdam is dinsdagmorgen...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg