Wielerronde door Capelle Fascinatio

woensdag 1 juli 2015 22:21

Capelle aan den IJssel – Woensdagavond vond er in de wijk Fascinatio een wielerronde plaats. Dit voor kinderen, prominenten waaronder burgemeester Frank Koen en bedrijfsteams. Dit te promotie van de  Tour de France deze zondag 5 juli een doorkomst heeft door Capelle.

Vele kinderen deden mee aan den Dikke banden race van een ronde van 2,5 km lange parcours,  dit onder drie leeftijds-klasse. De jongste deelnemers startte om 18:30 uur. De kinderen werden begeleid door Handhaving Capelle deze voorop reden met hun fiets. Voor de koers reed nog een bolletjestrui Porsche erachter reed de bezemwagen met EHBO erin.

Na de kinderen  deden de prominenten een ronde over het parcours waar burgemeester Frank Koen mooi voorin reed in de koers. Na de prominenten waren de bedrijventeams die drie rondes over het parcours aflegde. De winnaars werden gehuldigd op het podium en kregen een gele trui.

Het parcours werd door vele verkeersregelaars afgezet, en was mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren waaronder de gemeente Capelle aan den IJssel

 

Foto’s en video : Jeroen van Zomeren

 

IMG_4924 IMG_4926 IMG_4928 IMG_4931 IMG_4934 IMG_4936 IMG_4938 IMG_4940 IMG_4941 IMG_4943 IMG_4955 IMG_4972

 

0 reacties

Wielerronde door Capelle Fascinatio
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Woensdagavond vond er in de wijk Fascinatio een wielerronde plaats. Dit voor kinderen, prominenten waaronder burgemeester Frank Koen en bedrijfsteams. Dit te promotie van de  Tour de France deze zondag 5 juli een doorkomst heeft door Capelle.

Vele kinderen deden mee aan den Dikke banden race van een ronde van 2,5 km lange parcours,  dit onder drie leeftijds-klasse. De jongste deelnemers startte om 18:30 uur. De kinderen werden begeleid door Handhaving Capelle deze voorop reden met hun fiets. Voor de koers reed nog een bolletjestrui Porsche erachter reed de bezemwagen met EHBO erin.

Na de kinderen  deden de prominenten een ronde over het parcours waar burgemeester Frank Koen mooi voorin reed in de koers. Na de prominenten waren de bedrijventeams die drie rondes over het parcours aflegde. De winnaars werden gehuldigd op het podium en kregen een gele trui.

Het parcours werd door vele verkeersregelaars afgezet, en was mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren waaronder de gemeente Capelle aan den IJssel

 

Foto’s en video : Jeroen van Zomeren

 

IMG_4924 IMG_4926 IMG_4928 IMG_4931 IMG_4934 IMG_4936 IMG_4938 IMG_4940 IMG_4941 IMG_4943 IMG_4955 IMG_4972

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!