Oververhitte machine zorgt voor brandweer uitruk Noordbaan Moordrecht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Moordrecht – Een oververhitte machine heeft diverse brandweerkorpsen doen uitrukken voor een mogelijk felle brand in een bedrijfspand aan de Noordbaan. Woensdagavond was een machine oververhit geraakt wat gepaard ging met flink wat rookontwikkeling. De melders dachten aan een flinke brand en schakelden de brandweer in.

Met meerdere voertuigen gingen zij ter plaatse en deden onderzoek. Al snel bleek er geen brand te zijn en de oververhitte machine werd uitgeschakeld zodat deze kon afkoelen. De rook uit het pand is verdreven waarna de brandweer het bedrijf weer verliet.

Foto’s : Darinca Gerritsen

foto1klein foto2klein foto3klein

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd