zondag, januari 24, 2021

Hulpdiensten rukken uit voor man die van dakterras op schuur valt Elzekrulzoom Alphen aan den Rijn

Zaterdagavond zijn de politie, brandweer en ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op de Elzekrulzoom in Alphen aan den Rijn. Ter plaatse was een persoon van een dakterras gevallen waarna hij op een onderliggende schuur terecht is gekomen.

De ambulancedienst kwam met twee voertuigen ter plaatse om medische assistentie ter verlenen aan het slachtoffer. De brandweer is ter plaatse gekomen om het slachtoffer nadat deze gestabiliseerd was af te hijsen door middel van de autoladder. Het trauma team zou in eerste instantie ook nog gealarmeerd worden, dit is echter niet meer gebeurd. Het slachtoffer is uiteindelijk met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de persoon ten val heeft kunnen komen is nog onbekend. Het incident trok zeer veel bekijks van omwonenden welke nieuwsgierig waren.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2756

IMG_2757

IMG_2758

IMG_2760

IMG_2761

IMG_2765

IMG_2767

IMG_2769

IMG_2772

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg