zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Jongen zwaargewond na sprong van metrostation Laan van Dada Rotterdam-Nesselande

- advertentie -

Rotterdam – Een jongen is zaterdagavond rond half twaalf zwaargewond geraakt nadat hij van het metrostation aan de Laan van Dada in Nesselande was gesprongen. De jongen zou aan de politie hebben verklaard dat hij mogelijk achterna werd gezeten door een groep jongeren. 

Om aan hen te ontkomen besloot hij van het metroviaduct te springen. De jongen is vervolgens door een ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de verhaal van de jongen. Eventuele getuigen kunnen contact op nemen met de politie.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -