zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie Leiderdorp bevrijd hond uit bloed hete auto die onder krat verstop was door eigenaar

- advertentie -

Ondanks alle waarschuwingen zou je het je haast niet kunnen voorstellen dat mensen toch nog hun geliefde huisdier met deze tropische temperaturen in hun auto achter laten. Helaas is niks minder waar en daar kwam de Politie van Leiderdorp vanmiddag ook weer achter.

Ondanks dat de eigenaar zijn hond verstop had onder een krat op de achterbank van zijn auto was het mensen toch opgevallen dat de hond in de bloed hete auto was achtergelaten. Hierop is de politie van Leiderdorp ter plaatse gekomen en zij hebben omstreeks 15:45 uur de hond bevrijd uit de bloed hete auto welke geparkeerd stond in een parkeergarage. Om de hond te bevrijden heeft de politie de ruit van de auto ingeslagen en de hond er uit gehaald.

De politie heeft inmiddels de eigenaar van de hond en auto gesproken en gehoord in verband met dit incident. In overleg met de dierenpolitie wordt er proces-verbaal opgemaakt tegen de man en voor de ruitschade mag meneer zelf opdraaien. Of en in welke toestand de hond uiteindelijk verkeerd en of deze is terug gegeven aan de eigenaar is bij ons op dit moment niet bekend.

Foto’s: Politie Leiden

Leiderdorp hond autoruit hitte warm

Leiderdorp hond autoruit hitte warm krat

https://twitter.com/POL_Lieder/status/617230489607344128

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -