dinsdag, januari 26, 2021

Politie veegt strand Rotterdam Nesselande schoon na opstootjes

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond het strand van Nesselande aan de Sicilieboulevard schoongeveegd nadat er diverse opstootjes waren gemeld. Winkeliers waren bang voor schade aan hun winkels en besloten eerder de deuren te sluiten.

De politie heeft op een begeven moment een groep van ongeveer 200 jongeren van het strand en het winkelplein verwijderd en daarna richting de metro gedreven. De jongens zijn nauwlettend in de gaten gehouden zodat ze niet bij een ander metrostation zouden uitstappen en daar rottigheid zouden uithalen. Drie jongens werden aangehouden voor onder andere vernieling en belediging.

Man met mogelijk vuurwapen aangehouden
Iets eerder op de avond was een al een man bij het metrostation aangehouden. Een controleur had een soort handgreep van een mogelijk vuurwapen gezien en belden de politie. Deze kwamen ter plaatse en hielden de man met een BTGV-procedure aan. Bij het fouilleren werd een telefoonhoesje in de vorm van een vuurwapen aangetroffen. Of de man is aangehouden is niet bekend.

Foto : Enrico Luijcx

image

 

Related Articles

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

0
Gouda - Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in...

Rellen in Rotterdam, politie zet traangas in en burgemeester Aboutaleb kondigt noodbevel af

0
Rotterdam - Rotterdam-Zuid is maandagavond veranderd in een oorlogsgebied nadat een groep van honderden jongeren...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg