Loods in brand door hennepkwekerij Naterseweg Rockanje

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rockanje – De brandweer moest zondagavond uitrukken voor een brand in een vrijstaande loods aan de Naterseweg. Aldaar bleek een flinke opslagschuur flink in brand te staan. De vlammen sloegen bij aankomst van de brandweer al uit het dak. Dit ging gepaard met de enige rookontwikkeling.

De brandweer heeft van buitenaf de brand weten te bestrijden. Eenmaal op verkenning binnen werden de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de huurders van de loods. De loods is zwaarbeschadigd en zal vermoedelijk worden gesloopt.

Fotos : Erik Terpstra

AsBE3Pzj3jK3ELZzUqhDjGy7c22XMrLdVOUOuj3ZHCrV AsJ2dYF0WVSQZjFMxVdCRKMN862LbHmaq41AWlj_aNWd AljGwLc9v6_vNUhOReVJgkrM3sVRtsIG-h2nJa2RbwwP AoGoo25Dlnd-B8CuRcfwlIRGXUAF_UkiGMVXx_AL00wi

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd