Jongen (9) zwaargewond na ongeval met auto Karel Doormanlaan Zoetermeer (video)
via

 

 

Zoetermeer –  Bij een aanrijding op de Karel Doormanlaan is vanmiddag een kind zwaargewond geraakt. Een kind van negen werd op de fiets geschept door een personenauto. Vermoedelijk wilde het fietsertje de weg oversteken en werd daardoor geschept door een personenauto. De aanrijding gebeurde omstreeks tien voor vijf ter hoogte van het Piet Heinplein. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht.

Politie, Ambulance en het mobiel medisch team met de traumahelikopter ‘Lifeliner 2′ werden gealarmeerd. Het Mobiel Medisch Team is geland op een voetbalveld in de wijk vlak bij het ongeval. De arts heeft het ambulancepersoneel geassisteerd om het slachtoffer stabiel te maken. Het slachtoffertje is met spoed en onder politie begeleiding vervoerd naar het Ziekenhuis.

De arts hoefde niet mee te rijden met de ambulance maar kon met zijn collega’s terug vliegen naar de basis. De verkeerspolitie en de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.’

Foto’s : Sander van den Berg PBAZoetermeer

DSC_0044kl DSC_0006kl DSC_0011kl

 

Jongen (9) zwaargewond na ongeval met auto Karel Doormanlaan Zoetermeer (video)
Schrijver:

 

 

Zoetermeer –  Bij een aanrijding op de Karel Doormanlaan is vanmiddag een kind zwaargewond geraakt. Een kind van negen werd op de fiets geschept door een personenauto. Vermoedelijk wilde het fietsertje de weg oversteken en werd daardoor geschept door een personenauto. De aanrijding gebeurde omstreeks tien voor vijf ter hoogte van het Piet Heinplein. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht.

Politie, Ambulance en het mobiel medisch team met de traumahelikopter ‘Lifeliner 2′ werden gealarmeerd. Het Mobiel Medisch Team is geland op een voetbalveld in de wijk vlak bij het ongeval. De arts heeft het ambulancepersoneel geassisteerd om het slachtoffer stabiel te maken. Het slachtoffertje is met spoed en onder politie begeleiding vervoerd naar het Ziekenhuis.

De arts hoefde niet mee te rijden met de ambulance maar kon met zijn collega’s terug vliegen naar de basis. De verkeerspolitie en de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.’

Foto’s : Sander van den Berg PBAZoetermeer

DSC_0044kl DSC_0006kl DSC_0011kl

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!