maandag, januari 25, 2021

Waterlekkage in woning leidt naar vondst mitrailleur Schermerhoek Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Naar aanleiding van een forse waterlekkage in een flatwoning aan de Schermerhoek zijn in een personenauto twee vuurwapens waaronder een mitrailleur aangetroffen. De brandweer kreeg omstreeks 12.00 uur de melding dat er sprake zou zijn van wateroverlast in de woning. Zij gingen ter plaatse maar vertrouwden de omstandigheden niet. Medewerkers van Handhaving Capelle werden door de brandweer verzocht te assisteren.

De woning werd betreden en toen werd duidelijk dat het niet helemaal in de haak was in de woning. Gelet op de omstandigheden werd vermoed dat er mogelijk vuurwapens in de woning voorhanden waren. De politie werd vervolgens ingeschakeld. De politie heeft de woning doorzocht. Ook een voertuig van de bewoners werd doorzocht. In het voertuig werden vervolgens twee vuurwapens aangetroffen. Één van de vuurwapens bleek een grote mitrailleur te zijn.

De politie heeft direct twee aanwezige bewoners van de woning aangehouden. Het ging om een man en vrouw. Niet veel later is ook een derde verdachte, een vrouw, aangehouden. De vuurwapens zijn veiliggesteld. De reden van de waterlekkage kan in verband met het onderzoek nog niet worden gemeld. De politie laat weten morgen met een persbericht te komen.

 

Foto en Tip : Facebook Pagina Niet100 (link)

11693865_1021453967866891_6742730667221923727_n

image

image

De maker van de foto meldt ons expliciet dat het niet is toegestaan om deze foto verder te verspreiden

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg