Man bekneld tussen graafmachine tijdens werkzaamheden Kornelis van Tollaan Rotterdam

dinsdag 7 juli 2015 15:35

Rotterdam – Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt tijdens werkzaamheden in een voortuin aan de Kornelis van Tollaan. De man was met een graafmachine aan het werk in de tuin toen hij door nog onbekende oorzaak bekneld kwam te zitten tussen de kleine graafmachine en een hoeveelheid houten balken.

Een schilder die in een woning tegenover het pand aan het werk was hoorde geschreeuw en heeft de honderden kilo’s zware machine tegen gehouden in afwachting van de hulpdiensten. De brandweer heeft het slachtoffer uiteindelijk weten te bevrijden, deze is na controle door een Mobiel Medisch Team overgebracht naar het ziekenhuis.

Gezien de omstandigheden waarin de werkzaamheden werden verricht stelt de arbeidsinspectie een onderzoek in naar het ongeval.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

_DSC0066 _DSC0085 _DSC0080 _DSC0079 _DSC0077 _DSC0070 _DSC0069

 

0 reacties

Man bekneld tussen graafmachine tijdens werkzaamheden Kornelis van Tollaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt tijdens werkzaamheden in een voortuin aan de Kornelis van Tollaan. De man was met een graafmachine aan het werk in de tuin toen hij door nog onbekende oorzaak bekneld kwam te zitten tussen de kleine graafmachine en een hoeveelheid houten balken.

Een schilder die in een woning tegenover het pand aan het werk was hoorde geschreeuw en heeft de honderden kilo’s zware machine tegen gehouden in afwachting van de hulpdiensten. De brandweer heeft het slachtoffer uiteindelijk weten te bevrijden, deze is na controle door een Mobiel Medisch Team overgebracht naar het ziekenhuis.

Gezien de omstandigheden waarin de werkzaamheden werden verricht stelt de arbeidsinspectie een onderzoek in naar het ongeval.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

_DSC0066 _DSC0085 _DSC0080 _DSC0079 _DSC0077 _DSC0070 _DSC0069

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!