dinsdag, januari 26, 2021

TERECHT : Jongen (15) gevonden na grootscheepse zoekactie hulpdiensten in Reeuwijk

Reeuwijk – Grote opluchting in het Zuid-Hollandse drop Reeuwijk, diverse hulpdiensten waren daar sinds vannacht op zoek naar een 14-jarige jongen die niet thuis was gekomen. Hij kwam vanmorgen de bosjes aan de Ree uit gewankeld. Hij was gewond aan zijn voeten.

Diverse hulpdiensten waaronder duikers van de brandweer en tientallen politieagenten kamden de omgeving uit toen bleek dat de jongen vermist was. Diverse sloten en de Reeuwijkse plassen werden onderzocht, maar van de jongen bleek geen spoor te vinden zijn. Overval werd er gezocht naar de jongen. Ook de hondenbrigade van de politie was druk op zoek. De fiets van de jongen en zijn jas werden gevonden, maar van hem zelf was nog niets waargenomen. Totdat hij vanmorgen uit de bosjes op dook.

Omroep West meldde dat de jongen omstreeks 08.00 uur terecht was. Hij was vermoedelijk de weg kwijtgeraakt toen hij naar huis aan het fietsen was. De vader van het jongetje verklaarde tegen Omroep West dat dit het ergste is wat hij ooit heeft meegemaakt. De jongen kreeg een appel en wat melk van de verslaggeefster van Omroep West. Het jongetje is behandeld door ambulancemedewerkers.

Foto’s : Darinca Gerritsen

image_00001 image_00003 image_00004 image_00006 image_00007 image_00008

 

Related Articles

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

0
Gouda - Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in...

Rellen in Rotterdam, politie zet traangas in en burgemeester Aboutaleb kondigt noodbevel af

0
Rotterdam - Rotterdam-Zuid is maandagavond veranderd in een oorlogsgebied nadat een groep van honderden jongeren...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg