Defecte CV-ketel aan de P.C. Hooftstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – De brandweer en politie zijn dinsdagmiddag met spoed naar een gebouw in brand aan de P.C. Hooftstraat gereden. Dit bleek een defecte cv-ketel waar de kap vanaf gesprongen was. 

De stekker is door brandweermanschappen eruit getrokken waardoor er geen verder gevaar was, de brandweer heeft de melding verder overgedragen aan de politie die samen met de bewoner verdere maatregelen gaat nemen.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_5861 IMG_5862

 

Defecte CV-ketel aan de P.C. Hooftstraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer en politie zijn dinsdagmiddag met spoed naar een gebouw in brand aan de P.C. Hooftstraat gereden. Dit bleek een defecte cv-ketel waar de kap vanaf gesprongen was. 

De stekker is door brandweermanschappen eruit getrokken waardoor er geen verder gevaar was, de brandweer heeft de melding verder overgedragen aan de politie die samen met de bewoner verdere maatregelen gaat nemen.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_5861 IMG_5862

 

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van een woning aan de Vigohof in Rotterdam hebben vannacht omstreeks 04.00 uur twee inbrekers overlopen. De mannen hadden net ingebroken en kwamen de bewoners tege, er ontstond een worsteling waarop de verdachte  er vandoor ging. De politie is op...

Dossier : Coronavirus in Nederland

Dossier : Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus houdt Nederland inmiddels al ruim een maand in zijn greep, er zijn veel mensen die ziek worden en de overheid heeft hiervoor de nodige maatregelen genomen. Net als de afgelopen dagen door het RIVM is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!