Dode na schietpartij op woonwagenkamp Boekwijt Sint-Oedenrode (video)

woensdag 8 juli 2015 08:46

Sint Oedenrode – Een man is dinsdagavond om het leven gekomen nadat hij was neerschoten op het woonwagenkampje aan de Boekweit in Sint-Oedenrode. Omstreeks acht uur kwam er de melding van een schietpartij en troffen zij een zwaargewonde aan. Hij overleed direct aan zijn verwondingen. Er was sprake van twee verdachten, waarop de politie direct een zoekactie was gestart.

Op de Ollandseweg kon één van de verdachten worden klemgereden. Met het politiewapen op hem gericht kon hij worden aangehouden. Op de Bolle Akkes werd de andere aangehouden. De politie heeft daarna snel één van de aangehouden mannen vrijgelaten. Hij bleek niets met de zaak te maken te hebben en was gewoon een burger.

De politie was in grote getale aanwezig. Zo werden er honden ingezet en werd de politiehelikopter in de lucht gebruikt om ogen vanuit de lucht te hebben. De technische recherche is inmiddels een onderzoek gestart op het kamp.

Meer op www.omroepbrabant.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Loritta

    Woonwagen kamp, die staan toch bekend als “heel” sociaal en vriendelijk??!!

Dode na schietpartij op woonwagenkamp Boekwijt Sint-Oedenrode (video)
Schrijver:

 

 

Sint Oedenrode – Een man is dinsdagavond om het leven gekomen nadat hij was neerschoten op het woonwagenkampje aan de Boekweit in Sint-Oedenrode. Omstreeks acht uur kwam er de melding van een schietpartij en troffen zij een zwaargewonde aan. Hij overleed direct aan zijn verwondingen. Er was sprake van twee verdachten, waarop de politie direct een zoekactie was gestart.

Op de Ollandseweg kon één van de verdachten worden klemgereden. Met het politiewapen op hem gericht kon hij worden aangehouden. Op de Bolle Akkes werd de andere aangehouden. De politie heeft daarna snel één van de aangehouden mannen vrijgelaten. Hij bleek niets met de zaak te maken te hebben en was gewoon een burger.

De politie was in grote getale aanwezig. Zo werden er honden ingezet en werd de politiehelikopter in de lucht gebruikt om ogen vanuit de lucht te hebben. De technische recherche is inmiddels een onderzoek gestart op het kamp.

Meer op www.omroepbrabant.nl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!