Grote hooibaal in brand gestoken Middelweg Zevenhuizen

woensdag 8 juli 2015 00:27

Zevenhuizen – Brandweerlieden vanuit Hollands Midden en Rotterdam zijn dinsdagavond gealarmeerd voor een buitenbrand op de Middelweg. Ter plaatse bleek er een fikse hooibaal in brand te zijn gezet, deze veroorzaakte aanzienlijke rookontwikkeling.

Toegesnelde brandweerlieden hebben erger kunnen voorkomen en de hooibaal weten te blussen. Een getuige heeft voor de brand een groepje jongeren zien wegrennen, de politie gaat dan ook uit van brandstichting.

Foto’s : Joëy Heijstek

_DSC0092 _DSC0094 _DSC0097 _DSC0098

 

0 reacties

Grote hooibaal in brand gestoken Middelweg Zevenhuizen
Schrijver:

 

 

Zevenhuizen – Brandweerlieden vanuit Hollands Midden en Rotterdam zijn dinsdagavond gealarmeerd voor een buitenbrand op de Middelweg. Ter plaatse bleek er een fikse hooibaal in brand te zijn gezet, deze veroorzaakte aanzienlijke rookontwikkeling.

Toegesnelde brandweerlieden hebben erger kunnen voorkomen en de hooibaal weten te blussen. Een getuige heeft voor de brand een groepje jongeren zien wegrennen, de politie gaat dan ook uit van brandstichting.

Foto’s : Joëy Heijstek

_DSC0092 _DSC0094 _DSC0097 _DSC0098

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!