Verwarde dame houdt hulpdiensten uren bezig Streksingel Rotterdam

woensdag 8 juli 2015 00:21

Rotterdam – De hulpdiensten zijn dinsdagavond uren lang ter plaatse geweest op de Streksingel nadat een jongedame dreigde van het balkon te springen vanaf een woning op de tweede verdieping. Uit voorzorg werd een brandweervoertuig vanuit Pijnacker ter plaatse gestuurd die een speciaal kussen met zich mee brengt voor situaties als deze.

Onderhandelaars van de politie hebben contact met de dame, de Streksingel is tussen de Bergse Dorpsstraat en de Weissenbruchlaan afgesloten voor het verkeer. Zover bekend is de situatie inmiddels onder controle.

Foto’s : Joëy Heijstek

_DSC0087 _DSC0088 _DSC0089

 

0 reacties

Verwarde dame houdt hulpdiensten uren bezig Streksingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De hulpdiensten zijn dinsdagavond uren lang ter plaatse geweest op de Streksingel nadat een jongedame dreigde van het balkon te springen vanaf een woning op de tweede verdieping. Uit voorzorg werd een brandweervoertuig vanuit Pijnacker ter plaatse gestuurd die een speciaal kussen met zich mee brengt voor situaties als deze.

Onderhandelaars van de politie hebben contact met de dame, de Streksingel is tussen de Bergse Dorpsstraat en de Weissenbruchlaan afgesloten voor het verkeer. Zover bekend is de situatie inmiddels onder controle.

Foto’s : Joëy Heijstek

_DSC0087 _DSC0088 _DSC0089

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!