Waterballet door doorgebroken dépot Hofvlietweg Leiden
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...

Leiden – Vanavond zijn even over 20.00 uur de brandweer, politie en rijkswaterstaat gealarmeerd voor een wateroverlast op de Hofvlietweg in Leiden. Ter plaatse bleek een deel van een depot waar baggerwater word opgeslagen te zijn doorgebroken. Doordat het is doorgebroken loopt het vele water weg naar het oppervlaktewater. De brandweer is ter plaatse en bekijkt hoe ze de situatie kunnen oplossen. De boer van het stuk land is in kennis gesteld en inmiddels ook ter plaatse. De tankautospuit is naar het gemaal toe om te kijken hoe het er daar aan toe gaat.
Ook is er op de Rijksweg A4 ter hoogte van de Europaweg in Leiden een snelheidsbeperking ingesteld. Dit omdat het vele water ook mogelijk richting de Rijksweg A4 gaat wat daar voor problemen kan zorgen. Ook dit word onderzocht. Hoe een deel van de opslag heeft kunnen doorbreken is nog onbekend. Het baggerwater wat hier word opgeslagen komt vanaf de Lammermarkt in Leiden waar een nieuwe parkeergarage word gebouwd. Een graafmachine is bezig om het gat te dichten.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com’

IMG_3142 IMG_3146 IMG_3163

 

 

Waterballet door doorgebroken dépot Hofvlietweg Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – Vanavond zijn even over 20.00 uur de brandweer, politie en rijkswaterstaat gealarmeerd voor een wateroverlast op de Hofvlietweg in Leiden. Ter plaatse bleek een deel van een depot waar baggerwater word opgeslagen te zijn doorgebroken. Doordat het is doorgebroken loopt het vele water weg naar het oppervlaktewater. De brandweer is ter plaatse en bekijkt hoe ze de situatie kunnen oplossen. De boer van het stuk land is in kennis gesteld en inmiddels ook ter plaatse. De tankautospuit is naar het gemaal toe om te kijken hoe het er daar aan toe gaat.
Ook is er op de Rijksweg A4 ter hoogte van de Europaweg in Leiden een snelheidsbeperking ingesteld. Dit omdat het vele water ook mogelijk richting de Rijksweg A4 gaat wat daar voor problemen kan zorgen. Ook dit word onderzocht. Hoe een deel van de opslag heeft kunnen doorbreken is nog onbekend. Het baggerwater wat hier word opgeslagen komt vanaf de Lammermarkt in Leiden waar een nieuwe parkeergarage word gebouwd. Een graafmachine is bezig om het gat te dichten.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com’

IMG_3142 IMG_3146 IMG_3163

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...