dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Bruidsfotograaf zwaargewond na val van ladder Strand Zuid Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een bruidsfotograaf is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij van een ladder bij Strandclub Titus in Kijkduin was gevallen. Door een nog onbekende oorzaak viel hij van de ladder en kwam op een betonnen plaat terecht. 

De man moest door ambulance en personeel van het Mobiel Medisch Team worden behandeld. Hij is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren is onbekend. Het bruidspaar was erg geschrokken.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -