donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Gewonde na schietpartij Hoflaan Leiden

- advertentie -

Leiden – Bij een schietpartij op de Hoflaan is woensdagavond één nog onbekend persoon het slachtoffer geworden van een schietpartij. Het slachtoffer werd aldaar neergeschoten en moest door een ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht.

Hoe het slachtoffer eraan toe is, is nog onbekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mogelijke verdachte. De politie heeft een gedeelte afgezet en doet onderzoek naar de toedracht van de schietpartij. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -