Omwonenden Shell Moerdijk klagen vanwege het affakkelen

donderdag 9 juli 2015 00:14

Moerdijk – Omwonenden van het industrieterrein waar onder de Shell op gevestigd is klagen steen en been over het affakkelen van de fabriek. Op dit moment wordt er extra gas naar de fakkel gestuurd om afvalstoffen veilig en volgens de Shell roetloos te verbranden. Doordat er extra stoom vrij komt is dat goed hoorbaar in de omgeving.

Omroep Brabant melde eerder al dat omwonenden hadden geklaagd. Het ging hen vooral om het geluid en het licht wat vrij kwam. Een foto vanuit Strijen laat overigens zien dat er wel degelijk zwarte rook vrijkomt. Wanneer het affakkelen zal stoppen is nog niet bekend. De fabriek wordt nu opgestart nadat deze een geruime tijd heeft stil gelegen.

Foto : Ferry Krauweel

6042080
6042080

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Omwonenden Shell Moerdijk klagen vanwege het affakkelen
Schrijver:

 

 

Moerdijk – Omwonenden van het industrieterrein waar onder de Shell op gevestigd is klagen steen en been over het affakkelen van de fabriek. Op dit moment wordt er extra gas naar de fakkel gestuurd om afvalstoffen veilig en volgens de Shell roetloos te verbranden. Doordat er extra stoom vrij komt is dat goed hoorbaar in de omgeving.

Omroep Brabant melde eerder al dat omwonenden hadden geklaagd. Het ging hen vooral om het geluid en het licht wat vrij kwam. Een foto vanuit Strijen laat overigens zien dat er wel degelijk zwarte rook vrijkomt. Wanneer het affakkelen zal stoppen is nog niet bekend. De fabriek wordt nu opgestart nadat deze een geruime tijd heeft stil gelegen.

Foto : Ferry Krauweel

6042080
6042080

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!