donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Grote brand in turkse supermarkt Crooswijkseweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een turkse supermarkt aan de Crooswijkseweg is vrijdagmiddag een grote brand ontstaan. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te kunnen blussen. De brand gaat gepaard met weinig vuur maar wel veel rook.

De brandweer is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde de supermarkt binnen gegaan om de brand te blussen De woningen boven de supermarkt waren inmiddels al verlaten. Zij worden opgevangen door de politie. Omwonenden worden geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Het nablussen zou omstreeks half acht nog twee uur gaan duren.

Foto’s : Wijkagent Sander Boer Twitter

CJkGOXiWgAAs7sC CJkGOXXWgAAZbiA CJkGOXNWEAATfk1

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -