zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Man gewond na steekpartij, verdachte aangehouden Sluiswachterstraat ‘S-Gravenzande

- advertentie -

‘S-Gravenzande – Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt na een steekpartij in de Sluiswachterstraat. Door een nog onbekende reden ontstond er een onenigheid tussen twee personen waarna dit ontaarde in een steekincident.

De politie kwam ter plaatse en heeft in de directe omgeving een man kunnen aanhouden. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen van hem zijn onbekend. Nadat getuigen hebben aangewezen waar het mogelijk steekwapen zou liggen heeft de politie de sloot laten doorzoeken. Het is niet bekend of er daadwerkelijk een steekvoorwerp is aangetroffen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -