dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Omstanders vinden stoffelijk overschot in sloot Zuiderparkweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Voorbijgangers hebben vrijdagmorgen het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. De melders belden de politie dat ze een lijk in het water zagen drijven. De politie kwam ter plaats en trof inderdaad de man levenloos in het water aan.

Omdat de doodsoorzaak niet direct bekend was, hebben medewerkers van de Forensische Opsporing alle sporen veiliggesteld. Uit onderzoek en sectie is naderhand gebleken dat de man een natuurlijke dood is gestorven.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -