zondag, mei 16, 2021
10.7 C
Rotterdam
zondag 16 mei 2021

Brand supermarkt mogelijk aangestoken Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam – De politie en brandweer doen onderzoek naar de oorzaak van een felle brand die een supermarkt aan de Crooswijkseweg verwoeste. De supermarkt was geopend waarna er spontaan brand ontstond in de winkel. De medewerkers probeerden de brand nog te blussen maar zonder resultaat. Het vuur greep te snel om zich heen en de brandweer werd gealarmeerd.

Binnen korte tijd stond het pand voor een gedeelte in brand en kwam er flinke rookontwikkeling uit het pand. De bewoners van de bovengelegen woningen waren inmiddels hun huis al uit gegaan. De brandweer had de grootste moeite om de brand te blussen omdat er veel brandbaar materiaal aanwezig was. Omstreeks 22.00 uur was de brand zo goed als uit.

De politie heeft de supermarkt aangemerkt als plaats delict. Mogelijk is de brand in de supermarkt ontstaan door brandstichting. De eigenaren van het pand zijn er kapot van. Over een paar dagen is de Ramadan afgelopen. De supermarkt is een echte buurtsuper en worden dan ook veel inkomen bij hen gedaan. Voorlopig gaan ze verder met de andere vestiging op de Nieuwe Binnenweg. Wanneer de winkel weer open kan is onbekend.

Foto : Enrico Luijcx

VSxRxKX2AcD9jbRrYTKl2OxHFN1T4jHNrcKZfN7mu30,80L2X3AvQWZT77Qa5rOVX70m5yLbxht5eU0FSp7JokE wTVMvsg9otN1LsGqxLBlIA1jlVP38dfRuRFkG_6ADJc,qKm6so-q-hqZTDcHrwJ0pcucRpOfmZI-2G5eE91OnyQ twNdffrBsSDuwcwhQyg-TCqk-X9H4x2T-XyRm0Vrt3Q,jQC4Q-2zjIyx41gt6m8QwzZNaM1Cru5pfUb-pHz2yxc qBPDRzqlaH_WJF4aJUcxFvR09xae1vC1jVJHJAHUq9U,qb3BJghNV8nS2EigRcaL4fqzqQhbVcaeNHnJH3yv33g bvNLz21QrnEMjc7606MwiHzRw-dF4dad_0Nte8YwZFc,B2ZECiysKFALGu85qUfFmzbH9tFAQvfEnQ1hZyASvps KuY7zNjzOiewoS8nevAn6fNwc6R4S4Tl6EFVERCSgbc,3IYEoEDBWXaMDZITwMAoy96qhZTLO1JLAiGcml4ucLE SIA6smrSpa-oBczLSpO98Y-AlOZ20ntFyvmbPEBDEjc,U-7sl4fAnASy4oQ3jhRdx916SyXKQwpa7QDRcjyE8ro liotsrbfvCTKq-XNohuVpnUZyPBjftLO5R8nRbNoxXA,jboLMJAx8bNJRrk6B7mOGWm9KJVBc1FqVFujDtkenLc

 

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_9095kl FMS_9094kl

Related Articles

Pool keert op N219 en komt vast te zitten in Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Een Poolse vrachtwagenchauffeur heeft zaterdagavond voor een levensgevaarlijke situatie gezorgd op de N219...

Twee gewonden bij ongeval Westvoorneweg Oostvoorne

0
Rond 15:20 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Molendijk / Westvoorneweg. Naast...

Schietpartij op voetgangersbrug Zuidplein Ikazia Ziekenhuis

0
Rotterdam - Op de voetgangersbrug van het Ikazia ziekenhuis naar het Zuidplein heeft zaterdagmiddag rond...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Stenen door ruiten van woning persfotograaf Joey Bremer

Stenen door ruiten van woning persfotograaf Joey Bremer [...]

'Waarom greep politie niet in bij spuwende demonstranten?'

'Waarom greep politie niet in bij spuwende demonstranten?' [...]

Leuvepaviljoen in Rotterdam schiet al flink op

Leuvepaviljoen in Rotterdam schiet al flink op [...]

Schietpartij bij het Ikazia-ziekenhuis

Schietpartij bij het Ikazia-ziekenhuis [...]

Spandoeken tegen nieuw stadion bij bedrijf van investeerder

Spandoeken tegen nieuw stadion bij bedrijf van investeerder [...]

Stay Connected

9,396FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg