Brandweer redt bewoners uit woningen na felle brand in portiek Menenkamp Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De brandweer heeft vrijdagavond enkele bewoners uit hun woningen moeten redden nadat er brand was ontstaan in een portiekwoning aan de Menenkamp. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een felle brand die gepaard ging met een behoorlijke rookontwikkeling. Met behulp van vluchtmaskers werden enkele bewoners gered.

De brandweer had het vuurtje echt snel onder controle en kon daarna de woningen gaan ventileren. Er zou mogelijk sprake zijn geweest van een explosie. Dit wordt op dit moment nog onderzocht. Diverse bewoners worden nagekeken op klachten als rookinhalatie. Ook het Mobiel Medisch Team is opgeroepen voor het incident. Het is niet bekend of er daadwerkelijk inzet door hun is gepleegd.

IJsselmondenieuws meldt dat er één persoon is aangehouden. Hij belemmerde de brandweer bij hun werkzaamheden. Na meermaals verzoeken om weg te gaan bleef deze man vervelend en werd aangehouden. Hem wacht, hij zal hier mogelijk na het proces-verbaal flink spijt van krijgen

Foto : IJsselmondenieuws

menenkamp-2 menenkamp-1

https://twitter.com/flashphotoNL/status/619633078571503616/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

  1. Wellicht sprake van explosies??? Er waren verdikke minimaal 5 a 7 heftige explosies plus heftige lichtflitsen door kapotte en doorgebrande elektronica in die meterkast. Dit soort explosies en flitsen zijn over het algemeen alleen voorbehouden aan hoogspannings capriolen…..wat vragen oproept over oude bekabeling en onze veiligheid! Vestia zal wel weer een kut excuusje hebben, feit is dat die kast al tijden openstond en iedereen zijn ding kon doen…. Tot zover nog geen verklaring gehad van politie of Vestia!!! Geen na zorg voor directe omwonende, geen woord….dank u Vestia!! Er is zeker geen poen mee te verdienen??

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd