Kleine brand in woning door vergeten pannetje Polderlaan Rotterdam

zaterdag 11 juli 2015 23:14

Rotterdam – In een woning aan de Polderlaan in Rotterdam-Zuid heeft zaterdagavond een klein brandje in de keuken gewoed. De bewoner was een pannetje vergeten die vervolgens was gaan branden. De bewoner wist het brandje uiteindelijk zelf onder controle te krijgen door met een poederblusser aan de slag te gaan.

Hierdoor was de gehele keuken gewit en de schade eigenlijk alleen maar groter geworden. Omdat de vrijgekomen poeder slecht voor je gezondheid is, is de bewoner gecontroleerd. Deze hoefde niet naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de woning na de brand gecontroleerd en geventileerd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

FMS_9097kl FMS_9101kl FMS_9103kl

Foto’s : Enrico Luijcx

t-bl4xG8FduuQS8PiPZrow7yvdI3FaJgVYSQF0UNEOM,ncJg4wdH2b3SP_N7E9BDt43bjrn1sBJuud-EabVT0kk euW99iua16L9ThTjeE4pdHkdsJap-DX6nnIuSGAi0EU,QEAMhJxavVGHT2VkU6eknaoAjLnTmadO7zJAyg6HoIMkl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in woning door vergeten pannetje Polderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Polderlaan in Rotterdam-Zuid heeft zaterdagavond een klein brandje in de keuken gewoed. De bewoner was een pannetje vergeten die vervolgens was gaan branden. De bewoner wist het brandje uiteindelijk zelf onder controle te krijgen door met een poederblusser aan de slag te gaan.

Hierdoor was de gehele keuken gewit en de schade eigenlijk alleen maar groter geworden. Omdat de vrijgekomen poeder slecht voor je gezondheid is, is de bewoner gecontroleerd. Deze hoefde niet naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de woning na de brand gecontroleerd en geventileerd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

FMS_9097kl FMS_9101kl FMS_9103kl

Foto’s : Enrico Luijcx

t-bl4xG8FduuQS8PiPZrow7yvdI3FaJgVYSQF0UNEOM,ncJg4wdH2b3SP_N7E9BDt43bjrn1sBJuud-EabVT0kk euW99iua16L9ThTjeE4pdHkdsJap-DX6nnIuSGAi0EU,QEAMhJxavVGHT2VkU6eknaoAjLnTmadO7zJAyg6HoIMkl

 

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!