maandag, januari 25, 2021

Jongen (19) overlijdt na ongeluk tegen viaduct A2 Hagestein

Hagestein – Een 19-jarige jongen uit Lopik is zondagmorgen om het leven gekomen nadat hij met zijn auto van de weg raakte en tegen een viaduct op de A2 klapte. Diverse hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om de zwaargewonde jongen te behandelen.

Hij werd met ondersteuning van een arts van de traumahelikopter met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Daar is hij even later alsnog aan zijn verwondingen overleden. Door de klap is het voertuig compleet verwoest. De brokstukken waren overal op de weg terug te vinden. Vanwege het ongeval en het daarbij behorende onderzoek waren er twee rijstroken afgesloten. De oorzaak is nog niet bekend.

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg