Politie zoekt getuigen van zware mishandeling Emmasingel Eindhoven

Date:

Share post:

Eindhoven – De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling die zondagochtend werd gepleegd op de Emmasingel in Eindhoven. Een 19-jarige man uit Eindhoven raakte daarbij zwaargewond.

Tegen 5.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van het incident. Het slachtoffer zou zijn belaagd door twee mannen op een scooter. Daarbij werd de man meerdere keren geschopt en geslagen, in ieder geval tegen zijn hoofd. Het tweetal ging er daarna vandoor op de scooter. Het slachtoffer bleef zwaargewond achter en werd door omstanders geholpen. Hij is vervolgens met ernstig hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Aanhouding

Uit eerste onderzoek bleek de mogelijke betrokkenheid van een 18-jarige man uit Eindhoven. Op het bruggetje bij het Stratumseind vond kort na 5.00 uur een aanrijding plaats tussen een scooter en een fietser. Toen agenten ter plaatse kwamen om te helpen, bleek de bestuurder van de scooter die 18-jarige Eindhovenaar. Daarop werd hij aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de mishandeling. Hij zit vast voor verhoor.
Tweede verdachte

De politie zoekt nog naar de tweede verdachte en naar getuigen van de mishandeling op de Emmasingel. Het slachtoffer ligt nog altijd in het ziekenhuis. Hij is aanspreekbaar, maar gezien zijn toestand nog niet gehoord. Duidelijk is dat het slachtoffer meerdere botbreuken in zijn gezicht heeft opgelopen bij de mishandeling.
Getuigen

Getuigen of mensen die meer weten worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan op 0800-7000. Ook op onze site kun je tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden.

- Advertisement -

Gerelateerd