Slachtoffer (19) ongeval met pick-up truck alsnog overleden Ouddorp

Date:

Share post:

- Advertisement -

Ouddorp – Één van de jongens die zaterdagmorgen zwaargewond werden aangetroffen op de Kabbelaarsbank is overleden aan zijn verwondingen. De 19-jarige jongen uit De Lier raakte zwaargewond nadat hij uit een rijdende pick-up truck was geslingerd. Hij kwam samen met een 18-jarige jongen hard op straat terecht toen een vriend van hen na een avondje stappen was gaan crossen met het voertuig.

De twee lagen op dat moment achterin de bak van het voertuig te slapen. Door het crossen waren zij uit de bak geslagen. Omstanders vonden vervolgens de twee zwaargewonden jongens op de weg aan. De 19-jarige jongen werd per helikopter naar het Erasmus MC in Rotterdam gevlogen. Zijn kompaan werd naar het ziekenhuis in Ouddorp gebracht. Hij zou inmiddels het ziekenhuis hebben verlaten.

De politie heeft de jongen die verantwoordelijk was voor de nachtelijke crossrit ondervraagd. Hij zou hebben verklaard niet te weten dat de jongens achterin de bak hebben gelegen, en tijdens de rit ook niets te hebben gemerkt. De politie doet nog verder onderzoek.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd