maandag, januari 25, 2021

Bewoner heeft stront aan de knikker na melding stankoverlast hondenpoep Diepenbuurt Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van handhaving Capelle stonden maandagmiddag wel even met hun wenkbrauwen te fronsen toen ze een controle deden in verband met stankoverlast. Omwonenden hadden geklaagd over o.a. hondendrollen in een tuin die voor stankoverlast zouden zorgen.

Eenmaal aangekomen bij de woning, werd direct duidelijk dat het erg serieus was. De gehele tuin lag bezaaid met hondenstront. De eigenaar had blijkbaar graag een hond maar een rondje wandelen was er kennelijk niet bij. Zodoende werd de hond in de tuin gelaten om zijn behoefde te doen. Ook voor het opruimen was de eigenaar te belabberd. Hierdoor klaagden buurtbewoners steen en been in verband met de behoorlijke stank die ervan af kwam. Zeker nu met het warme weer is de stank ondraaglijk.

De handhavers besloten direct in te grijpen en hebben de bewoners gesommeerd de rommel binnen afzienbare tijd op te ruimen. Indien de troep niet opgeruimd wordt, gaat de gemeente ingrijpen en alles laten schoonmaken. Alle kosten zullen dan worden verhaald op de bewoners.

https://twitter.com/HVCapelle/status/620663722789498880/

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg