24 Gewonden na koolmonoxide in woningen door aggregaat in huis Slotboomstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Door mogelijk koolmonoxide zijn in de nacht van woensdag op donderdag ongeveer 24 bewoners van portiekwoningen aan de Slotboomstraat onwel geworden. In de woningen was een vreemde lucht te ruiken waarna de brandweer werd gebeld om te controleren waar de lucht vandaan kwam. Ook was er een koolmonoxidemelder afgegaan.

Al snel bleek in een woning een aggregaat staan te draaien. Hierdoor hadden 24 personen last van diverse klachten. In totaal moesten er zes woningen worden ontruimd. Na controles van door de ambulancedienst werden er dertien personen naar het ziekenhuis gebracht. Waarom de aggregaat in de woning stond te draaien is niet bekend. De brandweer heeft uiteindelijk alle woningen geventileerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd