donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Moeder op fiets gewond na aanrijding, kind ongedeerd Capelseweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Donderdag aan het einde van de middag is er een vrouw gewond geraakt nadat ze werd aangereden door een auto op de Capelseweg bij sportpark Schenkel. De vrouw werd over hoofd gezien en werd daardoor geschept haar kind bleef ongedeerd.

De vrouw was behoorlijk gewond geraakt en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Haar kind werd opgevangen door politiemensen tot deze werd opgehaald. Vanwege het ongeval konden bezoekers van het sportpark het terrein niet op en af. Medewerkers van handhaving zorgden voor de verkeersbegeleiding.

Foto : Wendy van Viegen

image

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -