Felle brand in woning 1e Middellandstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In een woning aan de 1e Middellandstraat in de wijk Rotterdam-Midelland heeft zondag aan het einde van de morgen een flinke brand gewoed. De brand was korte tijd uitslaand in de woning op de 2e etage en zorgde voor veel rookontwikkeling. Deze rook trok naar de binnenplaats met tuintje en door de regen bleef deze hangen.

De brandweer wist de brand in de woning snel te blussen en heeft met meetploegen de omliggende woningen gecontroleerd op giftige stoffen als koolmonoxide door de brand. Een aantal woningen zijn ontruimd in verband met de brand. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Hoe groot de schade is, is nog onbekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd