Man komt om het leven door stalen pijpen Pouwelslaan Honselersdijk

Date:

Share post:

Honselersdijk – Een man is maandagmorgen om het leven gekomen nadat hij werd bedolven onder een lading stalen pijpen. De arbeider was aan het werk op een bedrijventerrein aan de Pouwelslaan toen de lading in de zeecontainer ineens begon te schuiven. 

De man kwam bekneld te zitten tussen de pijpen en moest bevrijd worden door de brandweer. Helaas kwam de hulp voor hem te laat waarna hij aan zijn verwondingen kwam te overlijden. Waardoor de lading is gaan schuiven is niet bekend. Dit wordt onderzocht door de politie

https://twitter.com/HenkNieuws/status/623017495901904896/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd