Politie vindt zwaargewonde man op bankje bij Spido Boompjeskade Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De Rotterdamse Politie heeft in de nacht van zondag op maandag een gewonde man op een bankje aangetroffen. Het slachtoffer zat op een bankje bij het oorlogsmonument op de Boompjeskade nabij de Spido. Het slachtoffer had steekwonden en moest dringend van medische hulp worden voorzien.

Vanwege de ernst van zijn verwonden kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Hij is daarna naar het ziekenhuis overgebracht. De politie vond in de buurt van de man twee messen. Ze denken dat hij zichzelf heeft verwond.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd