Automobilist rijdt scootmobieler dood op Luikerweg N69 Valkensweg

woensdag 22 juli 2015 03:27

Valkenswaard – Een opzittende van een scootmobiel is dinsdagavond doodgereden toen hij de Luikerweg (N69) overstak. Een automobilist uit Belgie zag het slachtoffer te laat en reed de scootmobieler van de weg.

Diverse hulpdiensten kwamen nog ter plaatse maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. In de auto zat een gezin met jonge kinderen. Zij zijn opgevangen door de politie. De N69 is een donkere weg, mogelijk heeft de automobilist de bestuurder niet gezien.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist rijdt scootmobieler dood op Luikerweg N69 Valkensweg
Schrijver:

 

 

Valkenswaard – Een opzittende van een scootmobiel is dinsdagavond doodgereden toen hij de Luikerweg (N69) overstak. Een automobilist uit Belgie zag het slachtoffer te laat en reed de scootmobieler van de weg.

Diverse hulpdiensten kwamen nog ter plaatse maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. In de auto zat een gezin met jonge kinderen. Zij zijn opgevangen door de politie. De N69 is een donkere weg, mogelijk heeft de automobilist de bestuurder niet gezien.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!