Kleuter (4) overleden na val in water Brekkenweg Lemmer

vrijdag 24 juli 2015 19:20

Lemmer – Een vierjarig jongetje is vrijdagmiddag overleden aan zijn verwondingen nadat hij in het water aan de Brekkenweg was gevallen. Duikers van de brandweer en politiemedewerkers gingen op zoek nadat hij als vermist was opgegeven.

Het jongetje werd in kritieke toestand uit het water gehaald en gereanimeerd. Onder begeleiding van een arts van traumahelikopter is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Echter mocht de hulp niet meer baten. Hij overleed er alsnog aan zijn verwondingen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleuter (4) overleden na val in water Brekkenweg Lemmer
Schrijver:

 

 

Lemmer – Een vierjarig jongetje is vrijdagmiddag overleden aan zijn verwondingen nadat hij in het water aan de Brekkenweg was gevallen. Duikers van de brandweer en politiemedewerkers gingen op zoek nadat hij als vermist was opgegeven.

Het jongetje werd in kritieke toestand uit het water gehaald en gereanimeerd. Onder begeleiding van een arts van traumahelikopter is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Echter mocht de hulp niet meer baten. Hij overleed er alsnog aan zijn verwondingen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!